• Dagsrytme

13/10/2017

På Kråkebollen er det 15 barn i alderen 4-5 år, og fire ansatte, hvorav en pedagogisk leder.

Barnehagen åpner kl. 07.30. Vi har ofte noen barn som spiser frokost frem til ca 09.00. De har da egen mat med, og drikke får de av oss. Vi har mange morsomme aktiviteter inne på formiddagen, vi avslutter med å rydde og ha en trivelig samlingsstund. Vi spiser lunsj ca. kl 11.00. Vi går ut etter lunsj, og blir ute til vi spiser ettermiddagsmat ca. 14.30.Tre dager i uken får barna servert lunsj i bhg. Tirsdag og torsdag må de ha med matpakker og drikke. Torsdag er det turdag, og da må de ha med sekk og sitteunderlag også.

Siden vi har alle 5 åringene på denne avdelingen er det naturlig for oss å ha ekstra fokus på skolestart siste året. Aktivitetene på avdelingen preges av dette for 5 åringene.

Barna på Kråkebollen har alle en fast dag de er med på båt-tur.